Få hjælp til redigering af dit manuskript
Du får:
- Et manuskript der fungerer sprogligt.
- En fortælling, der fungerer dramaturgisk.
- Et manuskript uden for meget fokus på detaljer.
- Et manuskript med illustrationer og billedtekster der supplerer teksten smukt.
- Et sikkert forløb fra manusudvikling over redigering til layout og upload til trykkeriet.
Nogle af de bøger, jeg har redigeret:
Danmark fra skyen
Af Nicolas Cosedis, med tekster af Pernille Stensgaard, Strandberg Publishing. Udkommet på dansk og engelsk
‘Danmark fra skyen’ er et fotografisk portræt af Danmark, som det ser ud i dag. Med små 200 km/t og åbent vindue i al slags vejr flyver Nicolas Cosedis hen over landet med sit kamera og lader sit blik fange af modsætninger, mønstre og symmetri.
Han viser os Danmark fra Skagen til Møns Klint via Langeland med udsyn til legesyge vildheste, over provinsbyer og hovedstaden og videre over bornholmske hårnålesving i et forsøg på at indkapsle natur og kultur og alt det midtimellem. Set fra oven viser han os et nyt, men dog velkendt Danmark.
Fotografierne ledsages af tekst af forfatter og journalist Pernille Stensgaard, der med sit indgående kendskab til Danmark og danskerne guider læseren på turen over landet og beskriver, hvordan mennesker og landskaber former og påvirker hinanden.
Mod sædvane – En fortælling om at skabe liv
Af Birgitte Possing, Strandberg Publishing
En sommeraften i 1977 skrev 28-årige Ninna Arbo historie. Uden at vide det. Som den angiveligt første kvinde i verden inseminerede hun sig selv – på en bænk bag Helligåndskirken i København. I årevis havde hun i en ydmygende tiggergang søgt en donor, men nu havde hun endelig mødt en fremmed mand, der gav hende den livgivende sæd. I de følgende årtier hjalp hun en lang række kvinder til at blive mødre uden fædre. De anonyme donorer var mænd, hun havde tillid til; de var de diskrete pionerer for nutidens fertilitetsklinikker.
‘Mod sædvane’ fortæller deres smukke og grumme historier om at skabe liv. Historier, fyldt med dilemmaer for Arbo, donorerne og mødrene. Historier, der stikker hånden ned i hvepsereden i den aktuelle debat om, hvornår og hvordan vi har ret til skabe liv. Om hvad tidsånden anser som etisk, retsligt, politisk og sundhedsmæssigt godt eller skidt.
‘Mod sædvane’ sætter pionerhistorierne i perspektiv fra de tider, hvor det kostede dødsstraf eller vanære for dem, der fik eller skaffede sig af med børn uden for ægteskab, til nutidens fri abort og individuelle ønsker om at skabe liv, når som helst vi ønsker.
Lyset fra Bohr – Den nyeste forskning fra Niels Bohr Instituttet
Red. Anja C. Andersen, Strandberg Publishing
Vidste du, at der flyver en helikopter rundt på Mars? At kvantecomputere rent faktisk virker? Eller at magneter kan være frustrerede?
Niels Bohr Institutet blev indviet i 1921 og var fra begyndelsen med helt fremme i udviklingen af den moderne fysik. Nu, 100 år efter, summer de historiske bygninger stadig af forskning i absolut verdensklasse. De første år var arbejdet centreret omkring Niels Bohrs arbejde med udvikling af kvantefysikken, men i dag undersøger forskerne alle mulige fysiske fænomener – fra magnetiske mikrostrukturer til de fjerneste galakser.
I denne bog fortæller nutidens efterfølgere til Niels Bohr om forskningen på institutet. De tager dig med på en rejse gennem både verdensrummet og fysikhistorien og giver samtidig et indblik i helt ny forskning, der markant ændrer vores forståelse af verden.
Forskerne beretter om deres egen fascination af fysikkens verden og kombinerer den med konkret viden om emner som klimaforskning, machine learning, Mars-ekspeditioner, exoplaneter og jagten på universets mindste bestanddele. Vi får også et bud på, hvilke gåder fysikerne vil forsøge at løse i fremtiden.
Bogen er redigeret af astrofysiker Anja C. Andersen, som forsker i stjernestøv og arbejder med at kortlægge, hvordan støv dannes i universet, og hvilken indflydelse det har for planetdannelse, stjerneudvikling samt for observationer af det tidlige univers. Hun er forfatter til adskillige videnskabelige astrofysik publikationer, samt artikler inden for forskningspolitik.
Unormale mennesker
Af Sonja Furu, Strandberg Publishing
“Nu har vi hørt om etniske minoritets-grupper, hele MeToo-bevægelsen. Den eneste store minoritet vi mangler, det er personer med handicap.”
Sådan siger 34-årige Jacob Nossell i denne bog. Jacob er konsulent, nybagt far – og har cerebral parese. I ‘Unormale mennesker’ undersøger journalist Sonja Furu vores forståelse af normalitet og afvigelse, historisk og i dag.
Hun bor på Egmont Højskolen, hvor halvdelen af eleverne har et handicap. Og hun besøger forfatter Nikoline Werdelin, digter Caspar Eric, politiker Kristian Hegaard og en række andre mennesker – kendte og ukendte og vidt forskellige. Men med det tilfælles, at de lever med et handicap. Hvordan ser de på normalitet? Deres egen og samfundets?
Bogen afdækker diskrimination, svigt og uformåen, men tegner også et håbefuldt billede af en ny generation, der vil have sex, børn, uddannelse og arbejde på lige fod med alle andre. Som ikke vil tvangsnormaliseres, men står ved, hvem de er.
‘Unormale mennesker’ er en personlig beretning om værdier, lykke, succes og normer.
Sonja Furu (f. 1993) er cand.mag. i journalistik fra Syddansk Universitet. Hun skriver for Weekendavisen og har tidligere arbejdet for Politiken, Kristeligt Dagblad og Information.
I podcastserien Unormale mennesker udforsker Sonja Furu, hvad vi opfatter som normalt og unormalt. Mød bl.a. hjerneforsker
Peter Lund Madsen, videnskabsjournalist Lone Frank og forfatter Anna Juul. Du kan finde den herunder eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.
Blændværk
– En fortælling om Donald Trumps fremgang og USA’s fald
Gutkind
Pulitzerprisvinder og New York Times-journalist Maggie Haberman afdækker i bogen Donald Trumps liv fra hans første tid i New York til han forlod Det Hvide Hus.
Hun er Donald Trumps erklærede yndlingsfjende blandt journalister. Få forstår ham bedre end hun, og ingen har i højere grad påvirket mediedækningen af den amerikanske forretningsmand, der i 2016 blev valgt som USA’s 45. præsident.
Maggie Haberman har fulgt Donald Trump på sidelinjen, først som tabloidreporter på New York Post og senere som korrespondent for The New York Times. Trump selv kalder hende for ’sin psykiater’.
I denne bog fortæller hun hele historien – opblomstringen af hans karriere som ung forretningsmand i New York City, skabelsen af Donald Trump som fænomen, hans politiske virke, hvor han formåede at tryllebinde store dele af den amerikanske befolkning – og nu, hvor han med vind i sejlene arbejder på sit politiske comeback i håbet om at generobre det højeste embede i USA.
Den moderne sang
Gutkind
I Den moderne sang, som Dylan begyndte at skrive på i 2010, øser han af sin ekstraordinære viden om populærmusikkens natur. Den ikoniske amerikanske musiker har haft et album på Billboards Top 40 hvert årti siden 1960erne, men i bogen skriver han ikke om sine egne sange, han fokuserer på andres.
I over 60 essays skriver Bob Dylan om sange af bl.a. Stephen Foster og Elvis Costello, Hank Williams og Nina Simone. Han går ned i, hvordan en enkelt stavelse kan skade en sang, analyserer det, han kalder det lette rims fælde og finder forbindelser mellem blue grass og heavy metal.
Dylans essays handler umiddelbart om musik, men er også refleksioner over det at være menneske. Bogen er illustreret med næsten 150 fotografier.
Den moderne sang er oversat af Jakob Levinsen, som er forfatter, kritiker og oversætter. Han uddannet cand.mag. i musikvidenskab og dansk fra Københavns Universitet.
STROKE
– Få det bedste ud af livet efter hjerneblødning eller blodprop
Hvert år bliver cirka 12.500 mennesker i Danmark ramt af en blodprop eller en blødning i hjernen, og i alt lever ca. 90.000 med diagnosen apopleksi, bedre kendt som stroke. Sværhedsgraden af følgerne varierer fra menneske til menneske, men næsten alle, som har haft en blodprop eller en hjerneblødning og deres pårørende oplever, at deres liv og dagligdag forandres. For nogle er forandringerne små, for andre livsomvæltende.
‘Stroke – Få det bedste ud af livet efter hjerneblødning eller blodprop’ formidler den nyeste forskning. Bogen forklarer, hvad et stroke er, hvordan det kan forebygges, og hvordan det diagnosticeres og behandles. Bogen præsenterer både evidensbaseret viden og inspiration til at få det bedste ud af livet efter et stroke. Samtidig møder læseren fem personer, der selv har været ramt af stroke. Bogen kommer desuden rundt om de psykiske udfordringer og om de muligheder, der er for at få hjælp fra kommunen og patientforeninger.
Lise Penter Madsen har stor erfaring med at formidle komplekst stof til læsere, der ikke er fagfolk. Hun står bl.a. bag ’Lev godt med type 2-diabetes’ og ’Få det bedste ud af livet med demens’. Professor, overlæge dr.med. Grethe Andersen er garant for bogens faglige indhold.
Lise Penter Madsen har også udgivet podcastserien ‘Livet efter stroke’, hvor hun taler med mennesker, der har haft stroke, samt deres pårørende, om hvordan de har håndteret og lever med følgevirkningerne til stroke. Du kan finde den på nedenstående link eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.
Helende haver – På Bispebjerg Hospital
Af Jannie Rosenberg Bendtsen, Strandberg Publishing
Bispebjerg Hospital i København har et helt enestående haveanlæg, der siden indvielsen i 1913 har givet patienter, ansatte og besøgende mulighed for at finde ro.
Den smukke have, der hver dag giver patienter og pårørende et pusterum, har siden 2019 været under kærlig behandling af arkitekt Erik Brandt Dam og landskabsarkitekt Charlotte Skibsted, som har samarbejdet om at bevare havens særlige ånd. Sammen har de med støtte fra A.P. Møller Fonden givet Martin Nyrop og Edvard Glæsels mesterlige haveanlæg nyt liv.
‘Helende haver’ giver et indblik i havernes historie og frednings-værdier, og i hvordan arkitekterne har arbejdet. Den er samtidig en dokumentation af de konkrete ændringer, der er blevet udført med nænsom hånd.
Himlen set fra jorden
Af Jakob A. Andersen med tekst af Anja C. Andersen,
Strandberg Publishing
Astrofotografering er en helt særlig disciplin, der kræver viden, tålmodighed og ikke mindst en masse af teknisk snilde. ‘Himlen set fra Jorden’ samler de bedste af astrofotograf Jakob Arthur Andersens fotografier og viser os, hvor utroligt og endeløst fascinerende universet er.
Fotografierne er taget af den mørke nattehimmel over os, men de viser os alt det, der ikke kan ses med det blotte øje. ‘Himlen set fra Jorden’ præsenterer detaljerede fotografier af månen, solen, mælkevejen, stjernetåger og fjerne galakser og lader læseren drømme sig væk til de fjerneste afkroge af universet.
Bogen indledes af et essay af astrofysiker og stjerneforsker professor Anja C. Andersen, der også har skrevet bogens tematekster, der gør os klogere på, hvad det er vi ser på fotografierne.
Henning Larsens skitser
Af Merete Ahnfeldt Mollerup,
Strandberg Publishing, udkommet på dansk og engelsk
Arkitekten Henning Larsen (1925-2013) var gennem hele livet optaget af tegningen som redskab til skitsering og udvikling af projekter, fra små huse til universiteter så store som byer.
Han tegnede altid, og havde tilmed en lille blok fæstnet til instrumentbrættet i sin bil. Tegningerne spænder fra små visuelle notater til grafiske eksperimenter, der inspirerede til nye arkitekturformer. Men kun få af de tusinder bevarede skitser har været vist i de hidtidige udgivelser om Henning Larsen.
Henning Larsen talte aldrig meget, han kommunikerede ofte sine tanker til medarbejdere og bygherrer gennem tegningen. Derfor giver skitserne et både dybt og bredt indblik i hans arbejde.
MIKKELLER
– Den usædvanlige historie om et usædvanligt (øl) brand
Af Anders Ryehauge, Strandberg Publishing. Udkommet på dansk og engelsk.
Med velsmagende specialøl og unikke etiketter har det danske bryggeri Mikkeler fundet vej til ganer i hele verden.
Danmark har en stolt og lang tradition for ølbrygning. Bogen om Mikkeller tilføjer et nyt og spændende kapitel i dansk ølbrygningshistorie. Det er en fortælling om et enestånde og autentisk brand, som har placeret Danmark i toppen af specialølproduktion i verden.
Det hele begyndte hjemme i et køkken på Vesterbro i 2006, hvor skolelæreren Mikkel Borg Bjergsø sammen med en ven begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær. I dag er Mikkeller et millionforetagende, der sælger til 50 forskellige lande verden over. I bogen udfoldes hele historien om Mikkellers rejse fra mikrobryggeri til verdenskendt brand.
Moderne i 100 år – Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Af Christian Bundegaard, Strandberg Publishing
‘Moderne i 100 år’ udfolder fortællingen om det moderne samfund igennem Vilhelm Lauritzen Arkitekters mangfoldige praksis. Det er en historie om visionære idéer og storslåede værker, der er stærke nok til at holde sig relevante igennem et århundrede.
Arkitekturen afspejler ikke blot det moderne samfund. Den har helt konkret været med til at bygge det. Her indtager Vilhelm Lauritzen Arkitekter en særlig position i skandinavisk arkitektur, idet tegnestuen i kraft af en ubrudt praksis i 100 år er jævnaldrende med den nordiske modernisme.
Tegnestuens bygninger og historie afspejler velfærdssamfundets udvikling og idealet om, at alle skulle have lige adgang til gode boliger, sundhed, kultur og uddannelse – at god arkitektur, der tidligere var for eliten, nu skulle være folkelig. Det ses i modernistiske ikoner som Københavns Lufthavn, Radiohuset, Daells Varehus og Folkets Hus VEGA og helt frem til i dag, hvor Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag roste byggerier som DR Byen, Krøyers Plads og det kommende supersygehus i Hillerød.
Christian Bundegaard er forfatter, maler og cand.phil. i idéhistorie. Han har blandt andet skrevet monografien ’Finn Juhl – Liv, værk, verden’.
Togtet
‘Togtet – På rejse i vikingernes verden’ indeholder 16 fascinerende fortællinger om vikingernes bedrifter i begyndelsen af vikingetiden. Der er beretninger om høvding Regnars store togt til Paris, om Bjørn Jernsides ekspedition til Middelhavet og om Den store Hedenske Hær, der hærgede i England. Desuden fortælles om bygningen af vikingeskibe og fremstilling af sejl, anlæggelse af vikingernes tilflugtsborge, folkevandringer, og hvordan tilbedelsen af de hedenske guder blandedes med den kristne tro. Naturvidenskabelige DNA-analyser og forskning i skriftsprogets udvikling bringer os helt tæt på vikingernes liv og færden i en verden med handel og kongemagt, våben og slavehandel, sølvmønter og guldskatte.
Bogen er skrevet af nogle af de fremmeste videnskabsfolk, som indvier læseren i den nyeste forskning i vikingetiden. Den er redigeret af museumsinspektør og forfatter Jeanette Varberg og museumsinspektør og forfatter, fil.dr. Peter Pentz, og forordet er skrevet af museumsdirektør Rane Willerslev.‘Togtet – På rejse i vikingernes verden’ udkommer i forbindelse med Nationalmuseets udstilling ‘Togtet’.
Bogen er udgivet på dansk og engelsk
Udgiver: Strandberg Publishing
Kapløbet om vaccinen
I december 2019 brød en ukendt epidemi ud i den kinesiske millionby Wuhan, og få måneder senere erklærede WHO Covid-19 for en pandemi. Et globalt vaccine-kapløb gik i gang, og allerede den 27. december 2020 blev den første dansker vaccineret. Aldrig er en vaccine blevet udviklet og godkendt så hurtigt.Thomas Senderovitz, som indtil maj 2021 var direktør for Lægemiddelstyrelsen, har været helt tæt på udviklingen af vaccinen fra begyndelsen. I ‘Kapløbet om vaccinen’ tager han læseren med ind i det episke drama omkring vaccineudviklingen.‘Kapløbet om vaccinen’ er fortællingen om den svære balance mellem sikkerhed og hastighed, mellem hensyn til sygdomsbekæmpelse og samfundets genåbning. Det er fortællingen om kampen for at genopbygge det globale samfund og undgå massiv overdødelighed og økonomisk ruin. Om et geopolitisk drama, hvor Rusland, Kina og USA hver især ønsker at markere sig, og hvor lande kæmper for at sikre sig vacciner. Om kampen for redelig information og opbygning af tillid i befolkningerne. Og det er en fortælling om den videnskabelige og faglige opgave med at teste og godkende vaccinerne og planlægge og eksekvere udrulningen af vaccinerne i Danmark.
Af Thomas Senderovitz, fortalt til videnskabsjournalist Peter Hyldgård.
Udgiver: Strandberg Publishing
Kost og Kræft
Kost og kræft er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende opskrifter. Den inspirerer til, hvordan man kan få tilstrækkelig mad og holde vægten, så man er bedst rustet til at klare sygdom og bivirkninger, der kan være i forbindelse med behandlingen.
Udgiver: Strandberg Publishing
Levemandens tre liv
– et portræt af Flemming Skouboe
Flemming Skouboe er erhvervsmand, kunstsamler, bilnørd, gæstgiver og en rigtig levemand. Som ung træder han ind i familiens virksomhed, LM Glasfiber, som han udvikler til en forrygende forretning, der bliver verdens største producent af vinger til vindmøller.
På toppen af karrieren sælger han sit livsværk og skaber et nyt, da han køber Danmarks største private ø og bygger et gods. Fænøgård er Flemming Skouboes moderne fortolkning af en herregård fyldt med kunst, biler og design i verdensklasse.
Han indleder sammen med sine to sønner en ny karriere som gæstgiver med købet af gourmetrestauranterne Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og Kong Hans Kælder i København.
I bogen følger Tom Okke Flemming Skouboe på rejser rundt i landet, og han giver indblik i de faser af livet, der har formet ham som menneske: Ungdommen, karrieren og årene med fuldstændig frihed. Følg med til Lunderskov, Kolding, Fænø, Henne, Glenfeshie samt Mallorca og få fortællingen om levemandens tre liv.
Udgiver: Strandberg Publishing
Grønt i front
Bogen er bygget op, så den er nem at overskue. Opskrifterne beskrives simpelt og nemt forståeligt, så alle kan være med.
Klimaforkæmper Anders Morgenthaler står bag bogens forord, og så folder Ditte Ingemann bogens dogmer ud helt kort – hvilke principper er opskrifterne lavet ud fra, hvilke varer er de bedste at vælge?
Derudover følger 10 simple råd til hjemmekøkkenet, der handler om rester, madsspild, indpakning, opbevaring, sæson, dyrkning med mere. De 60 lækre opskrifter er inddelt efter årstid, og hver opskrift er udstyret med en beregning af rettens CO2-belastning.
Udgiver: Strandberg Publishing
Superbenzin og kærlighed
Der var næppe nogen, der havde forudset, at lærlingen Søren Kragh-Jacobsen skulle blive en af sin tids store, danske kulturpersonligheder. Han har imidlertid sat nye standarder for dansk børne- og ungdomsfjernsyn, og han er blevet en af sin generations vigtigste filmskabere.
De fleste kender Søren Kragh-Jacobsens film og sange. Fra succeser som “Vil du se min smukke navle” og “Gummitarzan” til modne mesterværker som “Drengene fra Sct. Petri og Mifunes sidste sang”. Og uforglemmelige TV-produktioner som “Omsen & Momsen”. De fleste kan nynne med på “Kender du det?” (den med Mona) fra debutpladen, men også andre af sangene fra hans tre albums står distancen i dag.
Gennem efterhånden fem årtier har Søren Kragh-Jacobsen leveret lyd og billeder til den fortløbende hverdagsdanmarkshistorie. Her er bogen om hans liv og karriere.
Udgiver: People’s Press
Bogen om depression

Få det bedste ud af livet med demens
Med bogen “Få det bedste ud af livet med demens” vil Strandberg Publishing i tæt samarbejde med Nationalt Videnscenter for Demens repræsenteret ved professor dr.med. Steen Gregers Hasselbalch og neuropsykolog Laila Øksnebjerg øge viden om demens hos patienter og pårørende og give dokumenteret vejledning i, hvordan man får det bedste ud af livet med demens.
Patienter og pårørende rammes hårdt, når demensdiagnosen stilles. Det er hverken muligt at stoppe eller helbrede sygdommen, og behandlingen består derfor af pleje, omsorg og stimulerende aktiviteter. Udfordringen er, især for de pårørende, at finde overskud til at sætte sig ind i sygdommen og de mulige tiltag for at øge livskvaliteten for patienten og pårørende.
For at sikre at bogen henvender sig bedst muligt til patienter og pårørende, er skriveopgaven lagt i hænderne på videnskabsjournalist Lise Penter Madsen, som har erfaring med at formidle komplekst sundhedsvidenskabeligt stof til læsere, der ikke er fagfolk.
Udgiver: Strandberg Publishing

Klimaguide – red verden lidt hver dag
Nemme og helt konkrete råd til, hvordan man som almindelig dansker kan leve mere klimavenligt og yde sit eget bidrag til at redde kloden.Klimakrisen er på alles læber, og stadig flere danskere vil gerne leve klimavenligt og ændre rutiner, vaner og forbrug, hvis det kan skabe en bedre fremtid, for vores efterkommere. Men hvordan gør man?
Come Together – fællesskaber i Danmark
Come Together handler om de mange frivillige fællesskaber, der pibler frem i Danmark. Mennesker fra både land og by mødes for at løfte mange af de almennyttige opgaver, som velfærdsstaten tidligere har taget sig af. Når systemerne kollapser, griber vi fat i hinanden – uden om de etablerede kommandoveje. Forfatter Jane Sandberg stiller de relevante spørgsmål om, hvilke opgaver vi i fremtiden vil kunne forvente, at velfærdssamfundet stadig løfter, og hvilke der kan kun løftes, hvis frivillige hænder griber?
Spis ordentligt – en guide til den skeptiske forbruger
Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug?
Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? Få styr på det hele i ’Spis ordentligt’.
Psykologer i CIA’s tjeneste
Bogen er baseret på blandt andet frigivne dokumenter fra CIA’s arkiver. Professor emeritus Rolf Kuschel beskriver, hvordan flere – også anerkendte – psykologer tjente millioner af dollars på at rådgive og deltage i mishandling af politiske fanger på CIA’s hemmelige baser.
Modeleksikon
Dansk Modeleksikon er det hidtil største opslagsværk om dansk mode, og her præsenterer Mads Nørgaard og Anne Christine Persson de mange danske modemærker og branchens aktører. Foruden de næsten 400 artikler er der over 30 essays af nogle af modeverdenens skarpeste hjerner samt et par interviews. Jeg har redigeret de 30 essays.
Kitchen Tales
Kitchen Tales er Mai Knauers længe ventede opfølgning på hendes succesfulde bagebøger, Sweet Nothing and Sweet Something.
Baseret på Mais yndlingsingredienser er Kitchen Tales både salte og søde og fulde af enkle, inspirerende og lækre opskrifter, smukt ledsaget af madfotograf Columbus Leths smukke billeder.
Flere kødfrie dage
Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Og efter bestselleren ‘Kødfri mandag’ udgiver hun nu efterfølgeren ‘Flere kødfrie dage’.
Her får du 52 nye opskrifter, der viser dig, hvordan du kan tilberede endnu flere nemme og smagfulde retter uden kød. Nadia Mathiasens budskab er stadig klart og enkelt: En kødfri dag om ugen gavner både miljøet og sundheden.
Husk lige hyggen
I mange år var Lindy Aldahl som mange andre danske mænd: Han dyrkede for lidt motion og røg for mange smøger, og salat var i hans verden mad for kaniner.
Med sin deltagelse i DR-successen ’Rigtige Mænd’ ændrede Lindys liv sig. Pludselig snuppede han maden fra kaninerne, smøgerne blev skoddet, og han hoppede i sadlen på sin mountainbike som det naturligste i verden. Bogen handler om Lindys vej til et sundere liv.